ELYTA

Heb je vragen over de werking van de club of over een specifieke bevoegdheid? 
Spreek een van onze stafleden aan. We helpen u graag veerder

 

Elyta Youth Talen Academy

Wij zijn verheugd om eindelijk naar voor te kunnen komen met onze YOUTH TALENT ACADEMY

Waarvoor staat ELYTA?

Zoals de naam het al voor een groot deel prijs geeft zijn wij een Techniekschool voor jeugd die zijn trainingen laat doorgaan op de pleinen van K. Eendracht Louwel!

Wat is de meerwaarde van ELYTA?

Wij willen een meerwaarde kunnen bieden voor de jeugd door middel van onderbouwde techniektrainingen te geven. Wij gaan niet enkel bezig zijn met “een schaar, overstap, Zidane …” maar ook met het juist aannemen van een bal, het juist indraaien en het snel en correct bespeelbaar maken en inspelen van de bal is zeer belangrijk. Goede loopcoördinatie krijgen, leren koppen, inwerpen, het spel scannen, maar ook het verdedigende aspect, goede positie innemen hoe snel de bal te recupereren zijn hele belangrijke factoren. Hiervoor gaan we niet werken met een globaal plan! Voor ons is het heel belangrijk om een “voetbalscan” van elk spelertje te maken om zo een individuele aanpak te hanteren! Deze persoonlijke werking geeft ons een heel goed beeld en inschatting naar talent en groeicurve van het spelertje! Waar de all-round clubcoach al veel opdrachten heeft in de ontwikkeling, biedt ELYTA een straffe, goed onderbouwde, doorgedreven meerwaarde voor uw kind in zijn/haar voetbalontwikkeling voor het hedendaagse moderne voetbal!

Is dit aanbod enkel voor spelers van K. Eendracht Louwel?

Neen! Hoewel ELYTA zijn trainingen houdt op de pleinen van K. Eendracht Louwel staan wij klaar om jongens/meisjes die niet aangesloten zijn te verwelkomen!

Is ELYTA enkel een techniekschool?

ELYTA is een jeugd academie die veel meer dan enkel techniektrainingen zal organiseren!

Denk hier aan Voetbalkampen, vriendjesdagen, Talentdagen, en zoveel meer!

 

Wij zijn verheugd om met ELYTA een bijdrage te leveren aan de voetbalontwikkeling van jullie kinderen! Bij vragen, neem zeker contact op met Christophe Rietveld of Roel Raemaekers!

Christophe Rietveld: 0498/73.19.15.

Roel Raemaekers: 0494/63.73.92.

Tot binnenkort!

sportieve groeten,

Benny Knevels, Christophe Rietveld, Roel Raemaekers

Vragen?

Heeft u een vraag over Elyta? 
Contacteer Roel Raemaekers of Christophe Rietveld